Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

Koncz Zsuzsa Aréna koncert 2022


Papp László Budapest Sportaréna

2022. március 5. 20:00

Jegyek ITT

Koncz Zsuzsa koncert 2022

Koncz Zsuzsa a magyar popzene egyik ikonja, aki tizenharmadik budapesti nagykoncertjére készül 2022. március 5-én, a Papp László Budapest Sportarénában.

A koncert címe „Szabadnak születtél”, ami egyben Koncz Zsuzsa a pandémia alatt készült és kiadott stúdióalbumának a címe, és ami hónapok óta aranylemez is már.

„A Szabadnak születtél különleges helyet foglal el lemezeim sorában. A rendkívüli körülmények rendezte, drámai események, történések lenyomata. Egy váratlan, sorsokat megfordító történelmi pillanat, amiben a főszereplők ugyan mi magunk vagyunk, de a cselekvési lehetőségeink mások által meghatározottak” – mondta Koncz Zsuzsa.

Az este során Koncz Zsuzsa generációkon átívelő egyedülálló életműve, a jelenre reagáló és mindenki által ismert slágerei mellett, az új lemezének dalai is felcsendülnek majd.

„A dalaim számtalan gondolatot, érzelmet, fogalmaznak meg. Csupa olyasmit, amit látok, ami történik velem, körülöttem, amit szeretek vagy épp utálok, amit érzek, vagy minderről gondolok: szabadságról, igazságról, hazaszeretetről, álnokságról, árulásról, gazemberségről, szeretetről, szerelemről, barátságról, veszteségről, a jövőről, a sors kiszámíthatatlanságáról, életünk apró vagy épp meghatározó mozzanatairól. A márciusi koncertemen mindezt szeretném megosztani azokkal, aki ott lesznek, mert volt türelmük kivárni az időt, amely sajnos csak most jött el, illetve mindenkivel, aki eljön, mert érdekli az, amit ez a koncert remélhetőleg adhat neki. Mindenekelőtt, és MINDEN helyzetben erős meggyőződést arról, hogy: „Szabadnak születtél”!” – nyilatkozta a művésznő.

Koncz Zsuzsát 2022. március 5-én láthatjuk és hallhatjuk újra az Aréna színpadán, és biztosak lehetünk benne, hogy meglepetésekben ezúttal sem lesz hiány.

(A 2020. október 24-i és a 2021. október 2-i koncertre megváltott jegyek érvényesek az új időpontra.)

* Az időpont változtatás jogát fenntartjuk!

* Az előadás az időpontjában hatályban lévő kormányrendeletek, járványügyi szabályok betartásával látogatható.